Har DU mött en psykopat?

Tänk att psykopater och deras beteenden är så skrämmande och ändå fascineras människor av dessa onda, fruktansvärda beteenden världen över. Deras beteenden är det som ställer till det. Du kan inte ändra på dem.

 

Psykopater är ostoppbara och obotliga rovdjur vars våld är planerat, målmedvetet och känslolöst menar en av våra samarbetspartners, professor James Fallon, neuropsykiatriker och hjärnforskaren som själv upptäckte att han hade benägenhet för psykopati och psykopatiska drag. Kanske har du sett honom i teve hos Skavlan?

 

James Fallorn är en av många forskare världen över som vi samarbetat med inför våra utbildningar, föreläsningar och fyra böcker om psykopater och deras mörka beteenden. Följ med oss in i psykopatens värld och skaffa dig mer kunskap, det kan vara det bästa du satsat din tid på!

Psykopater är onda och beräknande människor som ljuger och charmar för egen vinning skull. Samvetslöst lämnar de efter sig förödelse och trasiga liv, många gånger drabbar de även de barn som de lämnar efter sig.

 

De förstår oss lika lite som vi förstår dem. De forskare vi pratat med bekräftar att även dem blir manipulerade när de samtalat med en psykopater. De lyckas eftersom de är mästare på manipulation.

Kärlek, sex och relationer i onlinemiljö lockar en psykopat som sockret lockar flugan. Med grandios självbild charmar en psykopat många och det är svårt att tro att den du är kär i är oförmögen att älska dig tillbaka. Kvar står du med skammen och frågan varför? Deras beteenden kan vara ofattbara!

I våra böcker får du ta del av flera berättelser från det verkliga livet. Män och kvinnor som sökt kärleken via nätdejting och trott att de till slut lyckats träffa Den Rätta.

 

Men som snart insett att kärleksdrömmen blivit ett fängelse, eller ännu värre fylld med skräck. Den de mötte visade sig vara en psykopat.

 

I våra böcker, men även i vår kurs om psykopater, möter du de som drabbats hårt av psykopater och deras psykopatiska beteenden i arbetslivet. Många är fortfarande plågade!

 

Vissa har blivit sjukskrivna, tappat gnistan, börjat tvivla på sig själva och flera har avslutat sina jobb. De är rädda!

Vi guidar dig genom psykopatiska beteenden och hur en psykopat kan charma genom sin utstrålning och sin övertygande verbala förmåga. Vi finns även tillgängliga för rådgivning!

 

Både forskare, psykologer, poliser och advokater kommer till tals i våra böcker och/eller i kursen och får ge sin syn på saken.

 


Över 1000 kunder

Över 20 års erfarenhet

Sverige och internationellt

Vad vi gör

 

Välkommen till våra effektiva och kunskapstäta föreläsningar, workshops och kurser som ger nya möjligheter till viktig kunskap om mörka beteenden och PSYKOPATER.

 

Vi vill belysa ämnet psykopater och visa vad de ställer till med.

Vi stöttar människor som drabbats, anhöriga, företagsledare, ledningsgrupper och medrbetare med kollegor och chefer med psykopatiskt beteende.

 

Föreläsningar, böcker och kurser fokuserar på nyttan. Se gärna oss, våra tjänster och böcker som ditt personliga bollplank.

 

Vårt utbud passar bra för dig som vill fylla på med kunskap inom områdena Psykopater i arbetslivet, Kvinnliga psykopater, Psykopater online, hur man hanterar en psykopat, psykopatiskt beteende, När din chef eller kollega uppvisar psykopatiska beteenden och inte minst när du som anhörig behöver stöd, råd och hjälp.

 

Kunskaper att använda praktiskt

Vårt mål är att ge dig handfasta kunskaper, effektiva redskap och konkreta metoder med avstamp i forskning, vetenskapliga teorier och praktisk erfarenhet.

 

Vi har skrivit flera böcker och har samarbetspartners och direktkontakt med forskare i hela världen, bland annat Susanne Strand, James Fallon, Michael Woodworth, Sandra Brown, Andrew Nevin, Peter Jonason, Katarina Howner och bestsellerförfattaren David Taylor.


På så sätt får du högaktuell forskningsbaserad kunskap och dessutomhandfasta tips i flexibla upplägg.


Om oss

 

Mike & Lisbet

Mike Florette, seniorkonsult, är expert på psykopater och psykopatiskt beteende. Utbildad retoriker och brinner för beteendeförändring och mänskligt beteende.

 

Mike är VD för HR People och har hållt tusentals föredrag, workshops och utbildningar. Mike är utbildad och certifierad Tiny habitscoach.

 

 

Lisbet Duvringe, senior konsult, är beteendevetaren med akademisk examen i psykologi, kandidatexamen i retorik och har utbildat sig på Karolinska Instutitionen i beteendeförändring.

 

Lisbet har coachat hundratals människor och har en bakgrund inom HR som b la HR-chef.

 

Tillsammans har de hjälp 1000-tals människor och företag samt skrivit 7 böcker om mänskligt beteende, ledarskap, konflikter, kreativitet, humor på jobbet, mörka beteenden och inte minst psykopater.

 

De medverkar som experter i tv, tidningar, poddar och radio hela tiden. De brinner för att föra fram i ljuset hur allvarligt det är med psykopater och psykopatiskt beteende och har båda egna erfarenheter.

 

De har blivit ett språkrör för drabbade och anhöriga till drabbade.

 

Sagt om oss

Riktigt imponerande och underhållande samtidigt som man får massa kunskap och insikter! 

 

Lisbet är en väldigt skicklig föreläsare. Professionell, underhållande och tydligt sätt framför Lisbet sin breda kunskap till publiken. Hon förmedlar kunskap och insikter på ett närvarande och även roligt sätt!

 

Mike har en otrolig kontakt med publiken från start till slut. Även om det är en föreläsning så känns det mer som att man är en del i en dialog med föreläsaren, vilket gör att man aldrig tappar fokus. Han lyckas vara tydlig, inspirerande och även humoristisk i sitt sätt att framföra både viktiga och ibland tunga föreläsningar.
 

 

Taimaz Ghaffari

Grundare Loungepodden

Mike är en engagerande föredragshållare som har förmågan att blanda djupt allvar med humor vilket gör att det aldrig blir tråkigt på hans föreläsningar.

 

Det märks att Lisbet har djupa kunskaper i de ämnen hon förmedlar, det ger både inspiration och det väcker nya tankar. Man får konkreta tips om hur man ska hantera sin egen situation. 

Bo Engborg

Rektor Nordiskt Näringscenter


Kontakt

Copyright © 2019 HR People.nu All rights reserved.