Har DU mött en psykopat?


Över 1000 kunder

Över 20 års erfarenhet

Sverige och internationellt

Vad vi gör

 

Välkommen till våra effektiva och kunskapstäta föreläsningar, workshops och kurser som ger nya möjligheter till viktig kunskap om mörka beteenden och PSYKOPATER.

 

Vi vill belysa ämnet psykopater och visa vad de ställer till med.

Vi stöttar människor som drabbats, anhöriga, företagsledare, ledningsgrupper och medrbetare med kollegor och chefer med psykopatiskt beteende.

 

Föreläsningar, böcker och kurser fokuserar på nyttan. Se gärna oss, våra tjänster och böcker som ditt personliga bollplank.

 

Vårt utbud passar bra för dig som vill fylla på med kunskap inom områdena Psykopater i arbetslivet, Kvinnliga psykopater, Psykopater online, hur man hanterar en psykopat, psykopatiskt beteende, När din chef eller kollega uppvisar psykopatiska beteenden och inte minst när du som anhörig behöver stöd, råd och hjälp.

 

Kunskaper att använda praktiskt

Vårt mål är att ge dig handfasta kunskaper, effektiva redskap och konkreta metoder med avstamp i forskning, vetenskapliga teorier och praktisk erfarenhet.

 

Vi har skrivit flera böcker och har samarbetspartners och direktkontakt med forskare i hela världen, bland annat Susanne Strand, James Fallon, Michael Woodworth, Sandra Brown, Andrew Nevin, Peter Jonason, Katarina Howner och bestsellerförfattaren David Taylor.


På så sätt får du högaktuell forskningsbaserad kunskap och dessutomhandfasta tips i flexibla upplägg.


Om oss

 

Mike & Lisbet

Mike Florette, seniorkonsult, är expert på psykopater och psykopatiskt beteende. Utbildad retoriker och brinner för beteendeförändring och mänskligt beteende.

 

Mike är VD för HR People och har hållt tusentals föredrag, workshops och utbildningar. Mike är utbildad och certifierad Tiny habitscoach.

 

 

Lisbet Duvringe, senior konsult, är beteendevetaren med akademisk examen i psykologi, kandidatexamen i retorik och har utbildat sig på Karolinska Instutitionen i beteendeförändring.

 

Lisbet har coachat hundratals människor och har en bakgrund inom HR som b la HR-chef.

 

Tillsammans har de hjälp 1000-tals människor och företag samt skrivit 7 böcker om mänskligt beteende, ledarskap, konflikter, kreativitet, humor på jobbet, mörka beteenden och inte minst psykopater.

 

De medverkar som experter i tv, tidningar, poddar och radio hela tiden. De brinner för att föra fram i ljuset hur allvarligt det är med psykopater och psykopatiskt beteende och har båda egna erfarenheter.

 

De har blivit ett språkrör för drabbade och anhöriga till drabbade.

 

Sagt om oss

Riktigt imponerande och underhållande samtidigt som man får massa kunskap och insikter! 

 

Lisbet är en väldigt skicklig föreläsare. Professionell, underhållande och tydligt sätt framför Lisbet sin breda kunskap till publiken. Hon förmedlar kunskap och insikter på ett närvarande och även roligt sätt!

 

Mike har en otrolig kontakt med publiken från start till slut. Även om det är en föreläsning så känns det mer som att man är en del i en dialog med föreläsaren, vilket gör att man aldrig tappar fokus. Han lyckas vara tydlig, inspirerande och även humoristisk i sitt sätt att framföra både viktiga och ibland tunga föreläsningar.
 

 

Taimaz Ghaffari

Grundare Loungepodden

Mike är en engagerande föredragshållare som har förmågan att blanda djupt allvar med humor vilket gör att det aldrig blir tråkigt på hans föreläsningar.

 

Det märks att Lisbet har djupa kunskaper i de ämnen hon förmedlar, det ger både inspiration och det väcker nya tankar. Man får konkreta tips om hur man ska hantera sin egen situation. 

Bo Engborg

Rektor Nordiskt Näringscenter


Kontakt

Copyright © 2019 HR People.nu All rights reserved.